Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Talentus gaat voor u op zoek naar het meest geschikte talent

Werken met Talentus als uitzend-, werving- en selectiekantoor

Werken met Talentus als uitzend-, werving- en selectiekantoor biedt u tal van voordelen:

  • de vakkennis van onze medewerkers: onze professionals hebben gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring in hun vakgebied.
  • een tastbaar partnership: onze medewerkers analyseren aandachtig uw specifieke behoeften om steeds een oplossing op maat te realiseren.
  • een stabiele en gemotiveerde ploeg medewerkers: ze verzekeren de continuïteit én kwaliteit van onze dienstverlening. Uw persoonlijke contactpersoon heeft een grondige kennis van uw onderneming en bedrijfssector.

Talentus tekent voor de selectie en werving van uw vaste medewerkers. De vakkennis en ervaring van onze wervingsconsulenten, gecombineerd met een grondige analyse van uw behoeftes, resulteren in de selectie van getalenteerde kandidaten. Talentus gaat voor u op zoek naar het meest geschikte talent: van jonge “potentials” tot ervaren middenkaders.

Het inzetten van uitzendkrachten en tijdelijke medewerkers is dé oplossing wanneer u nood hebt aan flexibiliteit. Een grondige selectie gebaseerd op een diepte-interview, tests afgestemd op de opdracht en referentiechecks garanderen een perfecte match. Bovendien verzorgt Talentus de volledige administratieve opvolging voor u, waardoor het volledige proces in alle eenvoud kan verlopen.

Talentus beschikt met een nationale spreiding over een kantoor in uw buurt.

Solliciteer spontaan!

Stuur spontaan uw c.v. naar het dichtsbijgelegen Talentus kantoor.