Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Talentus biedt zijn klanten een totaalbenadering

Wij rekruteren talent! 

Bij Talentus rekruteren we kandidaten voor vaste en tijdelijke jobs. We zoeken voor elke gemotiveerde kandidaat de job die het best bij zijn of haar talenten past. En dat doen we op onze eigen Talentus wijze: een ervaren en stabiele ploeg consulenten die de tijd nemen om je te leren kennen, die de arbeidsmarkt grondig kennen en daardoor perfect kunnen inschatten wat voor jou de meest geschikte job is.

Vaste jobs

Talentus biedt zijn klanten een totaalbenadering, daarom zoeken we voortdurend kandidaten voor het invullen van vaste jobs.

Tijdelijke jobs

Je kan om verschillende redenen kiezen om aan de slag te gaan als uitzendkracht: het biedt de nodige flexibiliteit, je houdt van afwisseling of je wil gewoon ervaring opdoen met misschien het vooruitzicht op een vaste job.… . Bovendien geniet je van hetzelfde sociale statuut en dezelfde sociale voordelen als vaste werknemers.

Via onze vacaturezoeker kan je steeds ons meest recente aanbod jobs raadplegen. Met een paar muisklikken stuur je jouw sollicatie en C.V. naar het betrokken Talentus kantoor en consulent. Vind je niet meteen een gepaste job? Stuur dan spontaan je C.V. naar je dichtsbijgelegen Talentus kantoor, we contacteren je bij een geschikte jobopportuniteit.

Solliciteer spontaan!

Stuur spontaan uw c.v. naar het dichtsbijgelegen Talentus kantoor.