Opleidingsplan

Talentus voert een opleidingsplan uit voor haar medewerkers waarbij kennis en vaardigheden worden aangereikt van hoe medewerkers beter kunnen telewerken. Om dit project uit te voeren krijgt Talentus financiële steun van het ESF (Europees Sociaal Fonds). Het project loopt van 1 september 21 tem 30 november 22.


       
Werving en selectie

Talentus is specialist in rekrutering van vaste en tijdelijke medewerkers met een vaste tewerkstelling in het vooruitzicht.

Door een intensief rekruteringsproces en een uitgebreide screening a.d.h.v. diepte-interviews, referentiechecks en testen, selecteren wij steeds de meest gekwalificeerde talenten. Dit zijn zowel young potentials als ervaren managers.

Ons engagement tegenover kandidaten en klanten is sterk! Gedurende het hele werving- en selectieproces kan u rekenen op onze expertise en advies. Open, transparant en zij aan zij.

HR oplossingen op maat

Talentus werkt op maat van uw onderneming. Heeft u te weinig tijd of nood aan expertise?


Onze specialisten helpen u graag bij al uw hr-taken:

  • volledige opmaak en beheer van jobpostings;
  • publicaties op gespecialiseerde jobboards;
  • analyse en beoordeling van kandidaturen;
  • begeleiding van selectiegesprekken;
  • referentiechecks afnemen;
  • onboarding van nieuwe werknemers.

Dynamische groep

Talentus is een zusterbedrijf van Essensys (Executive Interim Management) en Weevo hr.

Deze drie bedrijven focussen, elk vanuit hun eigen vakgebied, op het strategische belang van HR in uw organisatie. Dankzij een goed begrip van uw noden creëren we als groep efficiënte en pragmatische oplossingen. Zo boeken we duurzame resultaten voor uw bedrijf.