Altijd mogelijkheden tot ontwikkeling bij Talentus

Ontmoeting met Debora Wustenberghs, Project Officer

Hoe zou jij de Talentus vibe omschrijven?

“Wij staan voor open communicatie, we hebben geen zware structuur of hiërarchie en dat geeft die familiale sfeer. De uitdagingen die er zijn, die nemen we samen aan! Er zijn altijd mogelijkheden tot zelfontplooiing en ontwikkeling”.

Hoe beleef jij een typische dag binnen Talentus?

“Er zijn geen typische dagen, het is steeds afwisselend. Ik ben zowel op kantoor als op de hoofdzetel, ik help nieuwe collega’s opstarten, ik vergader met de directieleden, super gevarieerd!”.

Hoe heb je Talentus zien evolueren de laatste jaren?

“Binnen HR zijn er alle dagen nieuwe uitdagingen, met zowel junior als senior collega’s van verschillende kantoren, worden projecten verder nationaal uitgewerkt”.

Je hebt al een mooi carrière traject afgelegd binnen Talentus, hoe blik je daarop terug?

“Sinds 2012 ben ik gegroeid in verschillende functies in ons rekruteringskantoor in St Truiden. In mijn huidige rol als Project Officer heb ik voor een volledig nieuwe uitdaging gekozen. Ik werk steeds projectmatig en altijd met een bepaald doel”.

Talentus heeft geïnvesteerd in een nieuwe recruitment software, hoe verliep dat proces?

“Het was een lang aanlooptraject met veel voorbereidingen maar de effectieve launch duurde maar een week. Nu geven we aangepaste opleidingen zodat alles vlot verloopt om onze collega’s volledig te ondersteunen in hun dagelijkse werking”.

Zin om het Talentus team te vervoegen? Bekijk de vacatures

Publicatiedatum: 12 april 2018