Groot nieuws! Deze zomer verhuizen onze kantoren van Hasselt en Kortrijk!

Net na de verhuis van de kantoren van Brugge en Herentals, zijn we gestart met de zoektocht naar een nieuwe locatie voor onze kantoren van Kortrijk en Hasselt.

Wij zijn zeer blij jullie mee te delen dat het team van Kortrijk verhuist op 11 juli naar hun nieuwe locatie : Brugsesteenweg 253 Bus 2 in Kortrijk. Het kantoor van Hasselt zal verhuizen in augustus. Hierbij het nieuwe adres : Gouverneur Roppesingel 13 te Hasselt.

Je vraagt je misschien af waarom we een aantal van onze kantoren verhuizen? Één woord : bereikbaarheid !  Net zoals iedereen, willen we geen kostbare tijd verliezen in de file. Een goede locatie kreeg daarom prioriteit bij het zoeken van onze nieuwe kantoren. De nieuwe vestigingen zijn bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Ook beschikken ze over voldoende parkeermogelijkheden. Een voordeel voor onze kandidaten, maar hierdoor genieten onze recruiters ook van een vlotter woon-werkverkeer.

Van de verhuis hebben we ook gebruik gemaakt om onze kantoren een nieuwe look & feel te geven in een hedendaagse stijl. Bovendien zijn de kantoren in bezit van aparte gesprekruimtes waar wij je als professionele hr-partner kunnen helpen met uw je zoektocht naar een job. Alleen maar goed nieuws dus!

Ook Pascale Schotte, District Manager van West-Vlaanderen ziet de verhuis al helemaal zitten. Haar eerste indruk van het kantoor: “Zeer ruim, veel lichtinval, vlot bereikbaar en dankzij de aparte gesprekruimtes hebben we de mogelijkheid om in rust gesprekken te voeren met de kandidaten. Wij willen namelijk de tijd nemen om naar de wensen omtrent hun toekomstige carrière te luisteren.”

De ruime kantoren bieden ons daarnaast de mogelijkheid om onze teams in Hasselt en Kortrijk uit te breiden. Daarom is Talentus op zoek naar enthousiaste recruiters in spe.

Als jij vrolijk wordt van de gedachten om aan de slag te gaan als recruiter in één van onze nieuwe kantoren kan je solliciteren via onderstaande link.

Vacature voor Hasselt: https://talentus.be/vacature/hr-recruiter-2/

Vacature voor Kortrijk: https://talentus.be/vacature/recruiter-2/

Wij kijken uit naar jouw bezoek aan één van onze nieuwe kantoren!

Publicatiedatum: 02 juli 2019