Mijn opportuniteiten op vijf jaar tijd

“Vijf jaar geleden ben ik gestart met een big smile als recruiter voor het kantoor van Waver. Vandaag ben ik HR Business Partner en mijn smile is er nog steeds!”

Delphine Govaerts heeft een mooi parcours afgelegd binnen Talentus en dit willen we graag even in de picture zetten. We stelden haar een aantal vragen over haar traject bij Talentus.

Je hebt er al een mooie carrière opzitten, hoe blik je hierop terug?

“Het is voorbij gevlogen! Ik heb de kans gehad om geweldige collega’s te ontmoeten, om te groeien op persoonlijk vlak en gepassioneerd te worden over onze branche. Ik ben dankbaar voor de doorgroeimogelijkheden en het vertrouwen dat ik heb gekregen van onze CEO’s Caroline Demain en Pieter Van Hemele.”

Hoe ben jij en hoe is Talentus geëvolueerd de voorbije jaren?

“Ik zou zeggen dat we beide professioneler zijn geworden. Ikzelf heb veel bijgeleerd dankzij alle interne en externe opleidingen die ik heb gevolgd, door de expertise van mijn collega’s en de ervaring die ik heb opgebouwd.
Mijn eerste maanden als recruiter in het kantoor van Waver waren moeilijk. Ik kwam uit een grote groep met een zeer gedefinieerde structuur. Doordat het kantoor nieuw was, vond ik moeilijk mijn plek. Op drie jaar tijd heb ik samen met het team veel werk verricht en hebben we een mooie positie in de regio verkregen. Hier ben ik echt trots op!
Talentus is gegroeid op vlak van processen en tools. De teams zijn gegroeid en tegelijkertijd ook onze klantenportefeuille.”

Wat was je hoogtepunt in je carrière?

“Als ik er maar één mag geven, zou ik voor het Carerix-project kiezen. In 2017 zijn we van database gewijzigd. Dit betekende nieuwe processen, training, coaching en vooral veel change management. Met veel plezier heb ik mij aangesloten aan deze uitdaging en ik ben nog steeds tevreden van mijn keuze!”

Hoe ziet je jouw toekomst uit bij Talentus?

“Vorige maand ben ik gepromoveerd van HR Officer naar HR Business Partner met als doel om mijn twee districten van Wallonië en Brussel meer te ondersteunen op HR vlak. We willen onze teams versterken en uitbreiden naar een solide basis van 150 medewerkers. Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst nog veel verrassingen en uitdagingen brengt!”

Wat vind jij het leukst aan werken bij Talentus?

“Dat is heel eenvoudig: Talentus is een groeiende KMO, alles blijft mogelijk en er moet/kan nog veel gebeuren!”

Zin in een mooie carrière bij Talentus? Bekijk onze interne vacatures!

Publicatiedatum: 08 mei 2019