Sponsor jij mee De Warmste Talentus Week?

Music For Life, ook De Warmste Week, is een jaarlijkse actie van de Vlaamse radiozender Studio Brussel waarbij geld ingezameld wordt voor het goede doel. Traditioneel vindt dit plaats de laatste week voor kerst, van 17 t.e.m. 23 december. Overal in Vlaanderen worden ludieke acties opgezet om een goed doel te steunen.

Omdat ‘mensgericht’ één van onze kernwaarden is, kon Talentus niet ontbreken als sponsor van deze campagne. Een warme oproep vanuit het Management vertaalt zich in toffe initiatieven georganiseerd door onze kantoren!

Een opsomming van enkele acties :
Kantoor Roeselare en Ieper bundelen de krachten en organiseren een Talentus Run for Life (tijdens  de Poppies run) op 10 november. Sponsors verschijnen met logo op de t-shirts. Aan het onthaal van bedrijven wordt een spaarpotje geplaatst voor extra centjes. Lopers die inschrijven via ons krijgen een drankje en een stuk fruit aangeboden. Wie loopt warm voor deze actie? Ook in Herentals trekken ze hun meest sportieve outfit aan voor het goede doel! De collega’s stappen 20 km for Life en laten zich hierbij sponsoren.

Kantoor Waregem, Kortrijk, Sint-Niklaas, Merksem en Vilvoorde verkopen snoepgoed voor de zoetebekjes. De zakjes worden verdeeld bij klanten, prospecten, kennissen, … Kortrijk zal vertegenwoordigd zijn op de kerstmarkt! In Anderlecht worden heerlijke pannenkoeken verkocht.

De collega’s in Gent verkopen heerlijke ontbijtpakketjes, in Aalst kan iedereen op 15 november langskomen op een Afterwork for Life en meteen de bestelling verse soep of cupcakes afhalen. Ook Sint-Truiden en Hasselt dragen hun steentje bij en organiseren een netwerkreceptie voor de opening van het nieuwe kantoor. De collega’s van het hoofdkantoor organiseren een Lunch for Life.

Geluk in het spel? Koop dan een tombolalotje (of meerdere) via kantoor Brugge en kaap de hoofdprijs weg: een Bongobon voor een fantastisch weekendje weg! Volg de trekking live op 12 december via LinkedIn / Facebook.

De opbrengst van onze acties in Vlaanderen gaat volledig naar VZW Kinderkankerfonds. Deze werd opgericht in 1988 en geeft financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker en hun gezinnen. Een organisatie die we met z’n allen een warm hart toedragen.

Wil jij één van onze activiteiten mee sponsoren? Dit kan zeker door één van onze kantoren te contacteren. Of je kan ook rechtstreeks overschrijven op volgend rekeningnummer: BE25 4098 5747 4182 ten laatste op 16 december.

Publicatiedatum: 08 oktober 2019