Week van het Werkgeluk

Maandag 24 september start de eerste editie in België van Week van het Werkgeluk. Deze week heeft als doel om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden aan elkaar te verbinden.

Als werkgever, staat Talentus volledig achter dit initiatief omdat wij dagelijks bezig zijn met werkgeluk. Daarom ondertekenen wij het manifest! Wij zetten ons in om werkgeluk op de agenda te zetten en te ontwikkelen voor onszelf en voor heel het Talentus-team.

Werkgeluk kent alleen maar voordelen. In de eerste plaats voor jezelf : als je gelukkig bent, ben je gezonder, vrolijker, socialer en succesvoller. Maar ook voor organisaties heeft werkgeluk zo zijn voordelen. Gelukkige medewerkers zijn meer betrokken, productiever en innovatiever.

2018 staat bij Talentus volledig in het teken van een gezonde balans tussen body & mind. Performance Coach Jonatan Delhem organiseert verschillende workshops met als doel een haalbaar actieplan op te stellen naar een gezondere levensstijl. De teams ontdekken technieken en strategieën die instant voor stressreductie zorgen en krijgen handige tips & tricks die toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Wil jij, net zoals Talentus, ook werkgeluk in België de normaalste zaak van de wereld maken? Aarzel niet om het manifest te ondertekenen.

Publicatiedatum: 21 september 2018